Palīdzības centrs
Konts un dati

Čatbota dzēšana

Pēdējo reizi atjaunināts:

Dzēšot tērzēšanas robotu, tiek neatgriezeniski dzēsts pats robots un ar to saistītie darba dati. Lietotājam nav pieejama atsaukšanas iespēja. Pirms turpināt, eksportējiet visas nepieciešamās sarunas vai pieteikumus (leads); dažu saistīto pakalpojumu datu tīrīšana tiek veikta atsevišķi.

Kas tiek dzēsts

Dzēšot tērzēšanas robotu, neatgriezeniski tiek dzēsti šādi dati:

  • Apmācības datu kopas (vietnes saturs, faili, jautājumi un atbildes, teksta ieraksti)
  • Sarunu vēsture un kopsavilkumi
  • Savāktie pieteikumi (leads)
  • Koplietošanas uzaicinājumi un komandas piekļuve
  • Tērzēšanas robota iestatījumi un konfigurācija

Kā izdzēst tērzēšanas robotu

  1. Atveriet savu tērzēšanas robotu un noklikšķiniet uz cilnes Danger Zone (Bīstamā zona).

Robota navigācijas cilnes ar iezīmētu Danger Zone

  1. Ritiniet uz leju līdz sadaļai Delete chatbot (Dzēst tērzēšanas robotu) un noklikšķiniet uz Delete chatbot.

Sadaļa Delete chatbot ar iezīmētu pogu Delete chatbot

  1. Parādīsies apstiprinājuma logs. Noklikšķiniet uz Yes (Jā), lai neatgriezeniski dzēstu tērzēšanas robotu.

Apstiprinājuma dialoglodziņš ar iezīmētu pogu Yes

Pēc veiksmīgas dzēšanas Jūs tiksiet novirzīts uz robotu sarakstu. Pārliecinieties, ka tērzēšanas robots vairs nav sarakstā, un pēc tam noņemiet tā instalācijas kodu no savas vietnes. Tērzēšanas robota dzēšana neatceļ Jūsu konta abonementu. Ārējās kopijas, piemēram, eksportētie faili vai dati, kas iepriekš nosūtīti uz citu sistēmu, ir jāpārvalda atsevišķi.

Svarīgi: tērzēšanas robotu var dzēst tikai tā īpašnieks. Komandas dalībnieki ar FULL piekļuvi var redzēt cilni Danger Zone, taču dzēšanu var veikt tikai īpašnieks. Komandas dalībnieki ar LIMITED piekļuvi šo cilni neredz. Uzziniet vairāk par piekļuves līmeņiem rakstā Administratoru uzaicināšana.

Saistītie raksti