Abikeskus
Danger Zone

Oma vestlusroboti kustutamine

Viimati uuendatud:

Chatboti kustutamine eemaldab selle ja kõik seotud andmed ChatLabist jäädavalt. Seda toimingut ei saa tagasi võtta.

Mis kustutatakse

Kui te chatboti kustutate, eemaldatakse jäädavalt järgmised andmed:

  • Treenimisandmestikud (veebisaidi sisu, failid, KKK-d, tekstikirjed)
  • Vestluste ajalugu ja kokkuvõtted
  • Kogutud lead'id
  • Jagamiskutsed ja meeskonna juurdepääsud
  • Chatboti seaded ja konfiguratsioon

Kuidas chatbotti kustutada

  1. Avage oma chatbot ja klõpsake vahekaarti Danger Zone (ohutsoon).

Boti navigeerimiskaardid, kus Danger Zone on esile tõstetud

  1. Kerige allapoole jaotiseni Delete chatbot (kustuta chatbot) ja klõpsake nuppu Delete chatbot.

Jaotis Delete chatbot, kus nupp Delete chatbot on esile tõstetud

  1. Ilmub kinnitusaken. Chatboti jäädavaks kustutamiseks klõpsake nuppu Yes (jah).

Kinnitusdialoog, kus nupp Yes on esile tõstetud|width=40

Pärast kinnitamist kustutatakse chatbot ja kõik selle andmed jäädavalt ning teid suunatakse tagasi botide nimekirja.

Oluline: vahekaart Danger Zone on nähtav boti omanikule ja meeskonnaliikmetele, kellel on juurdepääsutasemeks määratud FULL. Meeskonnaliikmed tasemega LIMITED seda ei näe. Lisateavet juurdepääsutasemete kohta leiate artiklist Administraatorite kutsumine.

Seotud artiklid