Abikeskus
Oma chatboti kohandamine

Chatbotide peatamine ja taasaktiveerimine

Viimati uuendatud:

Võite oma vestlusroboti igal ajal peatada, ilma et kaotaksite seadeid või treeninguandmeid. Peatamise ajal jääb vestlusrobot täielikult seadistatuks, kuid seda ei kuvata teie veebisaidil, isegi kui paigalduskood on endiselt lehel olemas.

Kuidas vestlusrobotit peatada

  1. Liikuge oma vestlusroboti juurde (Chatbots (Vestlusrobotid) > valige robot > Overview (Ülevaade)).

  2. Leidke rida Status (Olek) ja klõpsake nuppu Pause (Peata).

Vahekaart Overview, kus kuvatakse link Pause

Olek muutub olekust Active (Aktiivne) olekusse Paused (Peatatud) ja vidina uutel laadimiskordadel ei tohiks vestlusrobotit enam kuvada. Muudatuse kontrollimiseks laadige oma veebisait uuesti; ärge kasutage praeguse oleku tõendina juba avatud vidinat.

Vestlusroboti peatamise tühistamine

  1. Liikuge oma peatatud vestlusroboti juurde (Chatbots > valige robot > Overview).

  2. Leidke rida Status ja klõpsake nuppu Unpause (Jätka).

Vahekaart Overview, kus kuvatakse link Unpause

Oodake, kuni olek muutub olekusse Active, seejärel laadige oma veebisait uuesti ja kontrollige, kas vidin on saadaval. Seaded ja treeninguandmed säilitatakse. Olemasolevale ajaloole kehtivad endiselt teie säilitusseaded.

Automaatne peatamine

Süsteem võib vestlusroboti peatada, kui see ületab praeguse tellimuse limiidid, kui sõnumikrediidid saavad otsa või kui tellimuse makse on hilinenud. Limiitidega seotud põhjused on muuhulgas järgmised:

  • Treeninguandmete maht ületab teie praeguse paketi limiidi.
  • Aktiivsete vestlusrobotite koguarv ületab lubatud maksimumi.
  • Treeningulinkide arv ületab lubatud maksimumi.

Kuidas automaatset peatamist lahendada

Kui vestlusrobot peatatakse automaatselt ületatud limiitide tõttu, on valik Unpause peidetud, kuni probleem on lahendatud. Peatamise tühistamiseks toimige järgmiselt:

  1. Kontrollige, millised limiidid on ületatud - üksikasjade nägemiseks viige kursor peatatud oleku kõrval olevale infoikoonile.
  2. Kohandage oma vestlusroboti seadeid vastavalt praegusele paketile (vähendage treeninguandmeid, eemaldage linke või peatage teisi roboteid, et vabastada aktiivse vestlusroboti koht).
  3. Kui limiitidesse on uuesti mahutud, ilmub link Unpause vahekaardile Overview uuesti.

Otsa saanud krediitide või hilinenud makse korral avage Subscription (Tellimus) ja lahendage kuvatud probleem. Käsitsi peatatud vestlusrobotite tööd ei taastata automaatse jätkamisprotsessi käigus automaatselt. Vestlusroboti peatamine ei tühista teie tellimust ega peata andmete säilitamise puhastustoiminguid.