Pagalbos centras
Savo chatboto pritaikymas

Pokalbių robotų pristabdymas ir atnaujinimas

Paskutinį kartą atnaujinta:

Galite bet kada pristabdyti savo pokalbių robotą neprarasdami jokių nustatymų ar apmokymo duomenų. Kai pokalbių robotas yra pristabdytas, jo konfigūracija išlieka visiškai nepakitusi, tačiau jis nebebus rodomas Jūsų svetainėje, net jei įdiegimo kodas vis dar yra integruotas.

Kaip pristabdyti pokalbių robotą

  1. Eikite į savo pokalbių robotą (Chatbots (Pokalbių robotai) > Select Bot (Pasirinkti robotą) > Overview (Apžvalga)).

  2. Raskite eilutę Status (Būsena) ir spustelėkite Pause (Pristabdyti).

Kortelė Overview, kurioje rodoma nuoroda Pause

Būsena pasikeičia iš Active (Aktyvus) į Paused (Pristabdytas), ir pokalbių robotas iškart nustoja atsakinėti Jūsų svetainės lankytojams.

Pokalbių roboto veikimo atnaujinimas

  1. Eikite į savo pristabdytą pokalbių robotą (Chatbots (Pokalbių robotai) > Select Bot (Pasirinkti robotą) > Overview (Apžvalga)).

  2. Raskite eilutę Status (Būsena) ir spustelėkite Unpause (Atnaujinti).

Kortelė Overview, kurioje rodoma nuoroda Unpause

Pokalbių roboto veikimas atnaujinamas akimirksniu - visi nustatymai, apmokymo duomenys ir pokalbių istorija išlieka.

Automatinis pristabdymas

Sistema gali automatiškai pristabdyti Jūsų pokalbių robotą, kai sumažinate prenumeratos planą ir pokalbių robotas viršija naujojo plano limitus. Taip nutinka, kai:

  • Apmokymo duomenų kiekis viršija Jūsų dabartinio plano limitą.
  • Bendras aktyvių pokalbių robotų skaičius viršija leidžiamą maksimalų kiekį.
  • Apmokymo nuorodų skaičius viršija leidžiamą maksimalų kiekį.

Kaip išspręsti automatinio pristabdymo problemą

Kai pokalbių robotas automatiškai pristabdomas dėl viršytų limitų, parinktis Unpause (Atnaujinti) yra paslėpta, kol problema neišsprendžiama. Norėdami atnaujinti veikimą:

  1. Patikrinkite, kurie limitai yra viršyti - užveskite pelės žymeklį ant informacijos piktogramos šalia pristabdytos būsenos, kad pamatytumėte išsamią informaciją.
  2. Pakeiskite pokalbių roboto nustatymus, kad jie atitiktų Jūsų dabartinį planą (sumažinkite apmokymo duomenų kiekį, pašalinkite nuorodas arba ištrinkite nenaudojamus robotus).
  3. Kai tik tilpsite į limitus, nuoroda Unpause vėl pasirodys kortelėje Overview.