Ištrynus pokalbių robotą, pašalinamas pats robotas ir su juo susiję darbiniai duomenys. Vartotojui skirto anuliavimo veiksmo nėra. Prieš tęsdami eksportuokite visus reikalingus pokalbius ar potencialius klientus (leads); kai kurių prijungtų paslaugų duomenų valymas atliekamas atskirai.
Kas ištrinama
Ištrynus pokalbių robotą, visam laikui pašalinami šie duomenys:
- Apmokymo duomenų rinkiniai (svetainės turinys, failai, klausimai ir atsakymai, teksto įrašai)
- Pokalbių istorija ir santraukos
- Surinkti potencialūs klientai (leads)
- Bendrinimo kvietimai ir komandos prieiga
- Pokalbių roboto nustatymai ir konfigūracija
Kaip ištrinti pokalbių robotą
- Atidarykite savo pokalbių robotą ir spustelėkite kortelę Danger Zone (pavojinga zona).
- Slinkite žemyn iki skilties Delete chatbot (ištrinti pokalbių robotą) ir spustelėkite Delete chatbot.
- Pasirodys patvirtinimo langas. Spustelėkite Yes (taip), kad visam laikui ištrintumėte pokalbių robotą.
Sėkmingai ištrynę, būsite nukreipti į robotų sąrašą. Įsitikinkite, kad pokalbių roboto sąraše nebėra, tada pašalinkite jo diegimo kodą iš savo svetainės. Pokalbių roboto ištrynimas neatšaukia Jūsų paskyros prenumeratos. Išorines kopijas, pavyzdžiui, eksportuotus failus arba duomenis, anksčiau išsiųstus į kitą sistemą, reikia tvarkyti atskirai.
Svarbu: ištrinti pokalbių robotą gali tik jo savininkas. Komandos nariai, turintys FULL (visišką) prieigą, gali matyti kortelę Danger Zone, tačiau trinti vis tiek gali tik savininkas. Komandos nariai, turintys LIMITED (ribotą) prieigą, šios kortelės nemato. Sužinokite daugiau apie prieigos lygius straipsnyje Administratorių pakvietimas.
Susiję straipsniai
- Duomenų ištrynimas - valdykite duomenų saugojimo laikotarpius arba ištrinkite pokalbius bei potencialius klientus neištrindami viso pokalbių roboto
- Kaip sukurti savo pirmąjį ChatLab pokalbių robotą