Du kan sette chatboten din på pause når som helst uten å miste innstillinger eller treningsdata. Når den er satt på pause, forblir chatboten fullt konfigurert, men den vises ikke på nettstedet ditt, selv om installasjonskoden fortsatt er på plass.
Slik setter du chatboten på pause
-
Gå til chatboten din (Chatbots (Chatboter) > Select Bot (Velg bot) > Overview (Oversikt)).
-
Finn Status-raden og klikk på Pause (Sett på pause).
Statusen endres fra Active (Aktiv) til Paused (Satt på pause), og chatboten slutter umiddelbart å svare besøkende på nettstedet ditt.
Fortsette chatboten (Unpause)
-
Gå til den pausede chatboten din (Chatbots > Select Bot > Overview).
-
Finn Status-raden og klikk på Unpause (Gjenoppta).
Chatboten gjenopprettes umiddelbart - alle innstillinger, treningsdata og samtalehistorikk beholdes.
Automatisk pausing
Systemet kan automatisk sette chatboten din på pause hvis du nedgraderer abonnementsplanen og chatboten overskrider grensene for den nye planen. Dette skjer når:
- Mengden treningsdata overskrider grensen for din gjeldende plan.
- Det totale antallet aktive chatboter overskrider det tillatte maksimumet.
- Antallet treningslenker overstiger det tillatte maksimumet.
Slik løser du automatisk pausing
Når en chatbot automatisk settes på pause fordi grenser er overskredet, er alternativet Unpause skjult frem til problemet er løst. Slik gjenopptar du:
- Sjekk hvilke grenser som er overskredet - hold musepekeren over info-ikonet ved siden av den pausede statusen for mer informasjon.
- Tilpass innstillingene for chatboten din slik at den overholder den gjeldende planen (reduser treningsdata, fjern lenker eller slett ubrukte boter).
- Så snart du er innenfor grensene, vises lenken Unpause igjen på fanen Overview.