Hjælpecenter
Konto og data

Sletning af dine data

Sidst opdateret:

Fanen Danger Zone (farezone) giver dig mulighed for at administrere opbevaringsperioder for data og slette samtaler eller leads permanent for en specifik chatbot. Disse handlinger kan ikke fortrydes, så gå forsigtigt frem.

For at få adgang til disse indstillinger skal du åbne din chatbot og klikke på fanen Danger Zone.

Bot-navigationsfaner med fanen Danger Zone

Eksportér eventuelle samtaler eller leads, du har brug for, før du sletter dem. Funktioner til dataopbevaring og sletning understøtter din datastyringsproces, men etablerer ikke i sig selv juridisk compliance. Eksporterede filer, din tilknyttede indbakke og data, der allerede er leveret til eksterne integrationer, skal håndteres separat. Disse instruktioner lover ikke øjeblikkelig sletning af enhver backup eller lovpligtigt opbevaret post.

Conversation Retention Settings

Du kan konfigurere, hvor længe samtalehistorik gemmes, før den slettes automatisk. Opbevaringsperioden kan indstilles til mellem 30 og 180 dage i intervaller på 10 dage (standard: 30 dage).

  1. Træk skyderen Conversation history retention (days) (opbevaring af samtalehistorik (dage)) til den ønskede værdi under afsnittet Conversations (samtaler).

  2. Klik på Save Changes (gem ændringer).

Samtaler, hvis seneste opdatering er ældre end den konfigurerede periode, fjernes af det daglige oprydningsjob. Den længste periode, der tilbydes af denne indstilling, er 180 dage.

Delete All Conversations

Sådan sletter du øjeblikkeligt alle samtaler for denne chatbot:

  1. Klik på Delete conversations history now (slet samtalehistorik nu) under afsnittet Conversations.

Afsnittet Conversations med skyder til opbevaring og sletteknap

  1. Der vises en bekræftelsesmeddelelse. Klik på Yes (ja) for at fortsætte.

Bekræftelsesdialog

Alle samtaler, inklusive beskeder fra live chat, slettes permanent. Denne handling kan ikke fortrydes.

Efter bekræftelsen på fuldførelse skal du åbne Chatlogs (samtalelogfiler) og genindlæse siden for at kontrollere resultatet.

Lead Data Retention Settings

Du kan konfigurere, hvor længe indsamlede leaddata gemmes, før de slettes automatisk. Opbevaringsperioden kan indstilles til mellem 30 og 180 dage i intervaller på 10 dage (standard: 30 dage).

  1. Træk skyderen Leads retention (opbevaring af leads) til den ønskede værdi under afsnittet Leads.

  2. Klik på Save Changes.

Leaddata, der er ældre end den konfigurerede periode, fjernes permanent på daglig basis. Den længste periode, der tilbydes af denne indstilling, er 180 dage.

Delete All Leads

Sådan sletter du øjeblikkeligt alle indsamlede leads for denne chatbot:

  1. Klik på Delete lead data now (slet leaddata nu) under afsnittet Leads.

Afsnittet Leads med skyder til opbevaring og sletteknap

  1. Bekræft dit valg, når du bliver bedt om det. Alle leaddata for denne chatbot fjernes permanent.

Email Messages Retention Settings

Hvis du har en e-mailkonto tilknyttet via Email Copilot, kan du konfigurere, hvor længe ChatLabs gemte e-mailkopier opbevares. Opbevaringsperioden kan indstilles til mellem 1 og 10 dage (standard: 1 dag). Der gemmes maksimalt 500 e-mails pr. konto - ældre e-mails fjernes, selvom de ligger inden for opbevaringsperioden.

Hvis der endnu ikke er tilknyttet en e-mailkonto, vises afsnittet Email Messages (e-mailbeskeder) nedtonet med meddelelsen "Configure an email account first".

  1. Træk skyderen Email messages retention (days) (opbevaring af e-mailbeskeder (dage)) til den ønskede værdi under afsnittet Email Messages.
  2. Klik på Save Changes.

Delete All Emails

For øjeblikkeligt at slette alle gemte e-mails for denne chatbot skal du klikke på Delete all emails now (slet alle e-mails nu) under afsnittet Email Messages og bekræfte. Denne handling kan ikke fortrydes.

Du finder flere oplysninger om grænser for Email Copilot i Limits, Credits and Retention.

Vigtigt: Fanen Danger Zone er synlig for bot-ejeren og for teammedlemmer, der er inviteret med FULL-adgang. Teammedlemmer med LIMITED-adgang kan ikke se den. Læs mere om adgangsniveauer i Inviting administrators.

Deleting Your Account

Hvis du vil slette hele din ChatLab-konto og alle tilknyttede data permanent, kan du gøre det fra Account Settings (kontoindstillinger).

  1. Klik på Account Settings i den øverste navigationslinje.

  2. Vælg User Account Settings (brugerkontoindstillinger).

  3. Klik på knappen Delete account (slet konto).

  4. Der vises en bekræftelsesmeddelelse, der advarer om, at denne handling er irreversibel. Klik på Yes for at fortsætte.

Permanent sletning af din konto fjerner:

  • Alle dine chatbotted og deres konfigurationer
  • Alle træningsdata og vidensbaseindhold
  • Al samtalehistorik
  • Alle indsamlede leads
  • Alle tilknyttede e-mailkonti og gemte e-mails
  • Opsigelse af dit aktive abonnement
  • Dine ChatLab-loginoplysninger

Denne handling kan ikke fortrydes. Læs advarslen om abonnement og manglende refusion i bekræftelsesdialogen, før du fortsætter. Kontosletning er mere omfattende end at slette en enkelt chatbot, hvilket ikke opsiger dit abonnement.

Related Articles