Súgóközpont
Danger Zone

A chatbot törlése

Utoljára frissítve:

A chatbot törlése véglegesen eltávolítja a chatbotot és az összes kapcsolódó adatot a ChatLab rendszeréből. Ez a művelet nem vonható vissza.

Mi kerül törlésre

Amikor töröl egy chatbotot, a következő adatok véglegesen törlődnek:

  • Betanítási adatkészletek (weboldal tartalma, fájlok, Kérdések és válaszok, szöveges bejegyzések)
  • Beszélgetési előzmények és összefoglalók
  • Összegyűjtött leadek
  • Megosztási meghívók és csapathozzáférés
  • Chatbot-beállítások és -konfiguráció

Hogyan törölhet egy chatbotot

  1. Nyissa meg a chatbotját, és kattintson a Danger Zone (Veszélyes zóna) fülre.

Bot navigációs fülek a Danger Zone kiemelésével

  1. Görgessen le a Delete chatbot (Chatbot törlése) szakaszhoz, majd kattintson a Delete chatbot lehetőségre.

Delete chatbot szakasz a Delete chatbot gomb kiemelésével

  1. Megjelenik egy megerősítő kérdés. Kattintson a Yes (Igen) gombra a chatbot végleges törléséhez.

Megerősítő párbeszédpanel a Yes gomb kiemelésével|width=40

A megerősítést követően a chatbot és minden adata véglegesen törlődik, Ön pedig visszakerül a botok listájához.

Fontos: A Danger Zone fület a bot tulajdonosa, valamint a FULL hozzáféréssel meghívott csapattagok látják. A LIMITED hozzáférésű csapattagok számára ez nem jelenik meg. Tudjon meg többet a hozzáférési szintekről az Adminisztrátorok meghívása című cikkben.

Kapcsolódó cikkek