Centrum pomoci
Účet a údaje

Odstránenie vášho chatbota

Posledná aktualizácia:

Odstránením chatbota odstránite chatbota aj jeho priradené pracovné údaje. Táto akcia sa nedá vrátiť späť. Pred pokračovaním exportujte všetky konverzácie alebo leady, ktoré potrebujete; vyčistenie niektorých prepojených služieb prebieha samostatne.

Čo sa vymaže

Keď chatbota odstránite, natrvalo sa vymažú nasledujúce údaje:

  • Trénovacie datasety (obsah webu, súbory, Q&A, textové záznamy)
  • História konverzácií a zhrnutia
  • Zozbierané leady
  • Pozvánky na zdieľanie a tímové prístupy
  • Nastavenia a konfigurácia chatbota

Ako vymazať chatbota

  1. Otvorte svojho chatbota a kliknite na kartu Danger Zone (Nebezpečná zóna).

Navigačné karty bota so zvýraznenou možnosťou Danger Zone

  1. Prejdite nižšie do sekcie Delete chatbot (Vymazať chatbota) a kliknite na Delete chatbot.

Sekcia Delete chatbot so zvýrazneným tlačidlom Delete chatbot

  1. Zobrazí sa potvrdzovacie okno. Kliknutím na Yes (Áno) chatbota natrvalo vymažete.

Potvrdzovacie dialógové okno so zvýrazneným tlačidlom Yes

Po úspešnom vymazaní budete presmerovaní na zoznam botov. Skontrolujte, či sa chatbot v zozname už nenachádza, a potom odstráňte jeho inštalačný kód zo svojej webovej stránky. Vymazanie chatbota nezruší predplatné vášho účtu. Externé kópie, ako napríklad exportované súbory alebo údaje predtým odoslané do iného systému, musíte spravovať osobitne.

Dôležité: Chatbota môže vymazať iba jeho vlastník. Členovia tímu s prístupom FULL (Plný) môžu vidieť kartu Danger Zone, vymazanie však môže vykonať výhradne vlastník. Členovia tímu s prístupom LIMITED (Obmedzený) túto kartu nevidia. Viac informácií o úrovniach prístupu nájdete v článku Pozývanie administrátorov.

Súvisiace články