Centrum nápovědy
Účet a data

Smazání chatbota

Poslední aktualizace:

Smazáním chatbota odstraníte chatbota i jeho související pracovní data. Tuto akci nelze vzít zpět. Než budete pokračovat, exportujte všechny konverzace nebo leady, které potřebujete; vyčištění některých propojených služeb se zpracovává odděleně.

Co se smaže

Když chatbota smažete, trvale se odstraní následující data:

  • Trénovací datové sady (obsah webu, soubory, otázky a odpovědi, textové položky)
  • Historie konverzací a shrnutí
  • Shromážděné leady
  • Pozvánky ke sdílení a týmový přístup
  • Nastavení a konfigurace chatbota

Jak smazat chatbota

  1. Otevřete svého chatbota a klikněte na záložku Danger Zone (Nebezpečná zóna).

Navigační záložky bota se zvýrazněnou záložkou Danger Zone

  1. Sjeďte dolů k sekci Delete chatbot (Smazat chatbota) a klikněte na Delete chatbot.

Sekce Delete chatbot se zvýrazněným tlačítkem Delete chatbot

  1. Zobrazí se potvrzovací výzva. Kliknutím na Yes (Ano) chatbota trvale smažete.

Potvrzovací dialog se zvýrazněným tlačítkem Yes

Po úspěšném smazání budete přesměrováni na seznam botů. Zkontrolujte, zda chatbot již v seznamu není, a poté odstraňte jeho instalační kód ze svých webových stránek. Smazání chatbota nezruší předplatné vašeho účtu. Externí kopie, jako jsou exportované soubory nebo data dříve odeslaná do jiného systému, je nutné vyřešit zvlášť.

Důležité: Chatbota může smazat pouze jeho vlastník. Členové týmu s přístupem FULL mohou vidět záložku Danger Zone, ale smazání je stále vyhrazeno pouze pro vlastníka. Členové týmu s přístupem LIMITED tuto záložku nevidí. Více informací o úrovních přístupu najdete v článku Zvaní administrátorů.

Související články