Gentagende træning (re-training) giver dig mulighed for at opdatere din chatbots viden ved at genindlæse hjemmeside-URL'er og opdatere træningsdataene, hver gang kildeindholdet ændres.
Sådan fungerer gentræning
Når du genoptræner en side, udfører systemet følgende:
- Genindlæser (re-scrapes) URL'en for at hente det nyeste indhold
- Sammenligner det nye indhold med de eksisterende træningsdata
- Springer siden over, hvis intet har ændret sig
- Opdaterer træningsdataene og regenererer embeddings, hvis der registreres ændringer
Gentræning af et enkelt link
Gå til Training > Links (Træning > Links), og klik på knappen Retrain (Genoptræn) ud for det link, du vil opdatere.
Dette åbner dialogboksen for gentræning, hvor du kan genoptræne med det samme eller oprette en tidsplan.
Gentræning af flere links på én gang
Marker afkrydsningsfelterne ud for de links, du vil genoptræne (eller brug Select all (Vælg alle)), og klik derefter på Retrain Selected (Genoptræn valgte) i sidehovedet.
Den tidsplan, du konfigurerer, vil gælde for alle valgte links.
Gentræning af en hel hjemmesidetræning
Du kan også genoptræne alle links fra en hel hjemmesidetræning på én gang. Gå til Training > Links, skift til fanen Trainings (Træninger), og klik på Retrain på træningskortet.
Dette genscraper hele hjemmesiden, opdaterer eksisterende sider og tilføjer eventuelle nyligt fundne sider til træningsdataene.
Dialogboksen for gentræning
Dialogboksen indeholder følgende muligheder:
-
Retrain now (Genoptræn nu) - kører gentræningen med det samme
-
Schedule auto-retrain (Planlæg automatisk gentræning) - opsætter tilbagevendende automatiske gentræninger:
- Every day (Hver dag) - vælg tidspunkt på dagen
- Once a week (En gang om ugen) - vælg ugedag og tidspunkt
- Once a month (En gang om måneden) - vælg dag og tidspunkt
-
When not found (Hvis ikke fundet) - styrer, hvad der sker, hvis en side ikke længere eksisterer:
- Remove from training (Fjern fra træning) - sletter siden fra chatbotlens vidensbase
- Ignore - leave the current page (Ignorer - behold den nuværende side) - beholder det eksisterende indhold i vidensbasen
Når du har konfigureret indstillingerne, skal du klikke på Schedule retrain (Planlæg gentræning) for at gemme tidsplanen eller Cancel (Annuller) for at lukke uden at gemme ændringer.
Annullering af en planlagt gentræning
Hvis et link allerede har en planlagt gentræning, viser dialogboksen knappen Cancel existing schedule (Annuller eksisterende tidsplan). Klik på den for at fjerne den planlagte gentræning, mens træningsdataene bevares intakte.
Grænser for gentræning
Hver URL, der scrapes under en automatisk planlagt gentræning, tæller som én gentræningshandling. Dit abonnement inkluderer en månedlig gentræningskvote på op til 50.000 automatiske gentræninger (synlig i sidemenuen under Limits > Re-trainings (Grænser > Gentræninger)). Manuelle, øjeblikkelige gentræninger tæller ikke med i denne grænse.
Hvis du har brug for mere kapacitet, kan du købe ekstra gentræningspakker.