Κέντρο βοήθειας
Ομάδα

Πρόσκληση διαχειριστών

Τελευταία ενημέρωση:

Μοιραστείτε τη διαχείριση του chatbot με τα μέλη της ομάδας σας για να συνεργαστείτε στη διαχείριση του AI βοηθού σας. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση των συνομιλιών, στην προσθήκη δεδομένων εκπαίδευσης και στη βελτίωση των απαντήσεων.

Πριν ξεκινήσετε

Τα μέλη της ομάδας σας πρέπει να έχουν λογαριασμό ChatLab για να αποκτήσουν πρόσβαση στα κοινόχρηστα chatbot. Μπορούν να εγγραφούν για έναν δωρεάν λογαριασμό στο app.chatlab.com.

Αποστολή πρόσκλησης

Βήμα 1: Ανοίξτε την καρτέλα Team

Επιλέξτε το chatbot σας από τον κεντρικό πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Team (Ομάδα) στην πλοήγηση.

Η καρτέλα Team σε κενή κατάσταση πριν από οποιαδήποτε πρόσκληση

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Invite Team Member

Κάντε κλικ στο κουμπί Invite Team Member (Πρόσκληση μέλους ομάδας) για να ανοίξετε το παράθυρο πρόσκλησης.

Κενό παράθυρο πρόσκλησης με πεδία διεύθυνσης email και επιπέδου πρόσβασης

Βήμα 3: Εισαγάγετε στοιχεία και στείλτε

  1. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του μέλους της ομάδας
  2. Επιλέξτε το επίπεδο πρόσβασης (Limited ή Full)
  3. Κάντε κλικ στο Send Invitation (Αποστολή πρόσκλησης)

Συμπληρωμένο παράθυρο πρόσκλησης με email και επιλεγμένο επίπεδο πρόσβασης

Βήμα 4: Παρακολουθήστε τις εκκρεμείς προσκλήσεις

Μετά την αποστολή, η πρόσκληση εμφανίζεται στην καρτέλα Team με κατάσταση PENDING. Η πρόσκληση παραμένει εκκρεμής έως ότου το μέλος της ομάδας την αποδεχτεί.

Σελίδα Team που εμφανίζει την κατάσταση εκκρεμούς πρόσκλησης

Αποδοχή πρόσκλησης

Όταν κάποιος σας προσκαλέσει στο chatbot του, θα δείτε ένα banner πρόσκλησης στο επάνω μέρος του πίνακα ελέγχου σας μετά τη σύνδεση.

Πίνακας ελέγχου που εμφανίζει banner ληφθείσας πρόσκλησης με επιλογές Αποδοχής και Απόρριψης

Κάντε κλικ στο Accept (Αποδοχή) για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κοινόχρηστο chatbot ή στο Reject (Απόρριψη) για να την απορρίψετε.

Προβολή κοινόχρηστων chatbot

Μετά την αποδοχή μιας πρόσκλησης, το κοινόχρηστο chatbot εμφανίζεται σε μια νέα ενότητα Chatbots shared with me (Chatbot που έχουν κοινοποιηθεί σε εμένα) στον πίνακα ελέγχου σας. Τα κοινόχρηστα chatbot εμφανίζουν ένα σήμα SHARED για να ξεχωρίζουν από τα δικά σας chatbot.

Πίνακας ελέγχου που εμφανίζει την ενότητα Chatbots shared with me με κοινόχρηστο bot

Επεξήγηση επιπέδων πρόσβασης

Περιορισμένη πρόσβαση (Limited access)

Με την πρόσβαση Limited, τα μέλη της ομάδας μπορούν:

  • Να βλέπουν πληροφορίες και ρυθμίσεις του chatbot (μόνο για ανάγνωση)
  • Να έχουν πρόσβαση και να ελέγχουν το ιστορικό συνομιλιών
  • Να εκτελούν εκπαίδευση σε υπάρχουσες πηγές δεδομένων
  • Να προσθέτουν διορθώσεις για τη βελτίωση των απαντήσεων
  • Να βλέπουν αναλυτικά στοιχεία και lead

Δεν μπορούν να αλλάξουν ρυθμίσεις, να προσαρμόσουν την εμφάνιση ή να διαγράψουν το chatbot.

Πλήρης πρόσβαση (Full access)

Η πρόσβαση Full παρέχει πλήρη έλεγχο, ισοδύναμο με αυτόν του κατόχου του chatbot:

  • Όλα όσα περιλαμβάνονται στην πρόσβαση Limited
  • Τροποποίηση όλων των ρυθμίσεων του chatbot
  • Προσαρμογή εμφάνισης και συμπεριφοράς
  • Προσθήκη και αφαίρεση πηγών δεδομένων εκπαίδευσης
  • Διαγραφή του chatbot

Διαχείριση μελών ομάδας

Από την καρτέλα Team, μπορείτε:

  • Να βλέπετε όλα τα μέλη της ομάδας και τα επίπεδα πρόσβασής τους
  • Να αλλάζετε επίπεδα πρόσβασης για υπάρχοντα μέλη
  • Να καταργείτε μέλη ομάδας για να ανακαλέσετε την πρόσβασή τους
  • Να στέλνετε ξανά προσκλήσεις για εκκρεμείς προσκλήσεις

Διαχείριση χρηστών στην πύλη agency

Εάν διαχειρίζεστε μια πύλη agency (White Label), μπορείτε να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε λογαριασμούς χρηστών για την πύλη σας απευθείας από την ενότητα Admin. Αυτό σας δίνει πλήρη έλεγχο σχετικά με το ποιος έχει πρόσβαση στην επώνυμη πλατφόρμα σας.

Δημιουργία χρήστη πύλης

  1. Μεταβείτε στο Admin > Users Administration (Διαχείριση > Διαχείριση χρηστών) από το κύριο μενού
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Create User (Δημιουργία χρήστη) στην επάνω δεξιά γωνία
  3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του νέου χρήστη
  4. Προαιρετικά, ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης - αφήστε το πεδίο κωδικού πρόσβασης κενό για να δημιουργηθεί αυτόματα ένας ασφαλής κωδικός πρόσβασης
  5. Κάντε κλικ στο Create (Δημιουργία)

Αφού δημιουργηθεί ο χρήστης, μια οθόνη επιβεβαίωσης εμφανίζει το email και τον κωδικό πρόσβασης με κουμπιά αντιγραφής στο πρόχειρο δίπλα σε κάθε πεδίο. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του προχείρου για να αντιγράψετε γρήγορα οποιαδήποτε τιμή.

Αποστολή email πρόσκλησης

Από την οθόνη επιβεβαίωσης δημιουργίας χρήστη, κάντε κλικ στο Edit & Send Invitation (Επεξεργασία και αποστολή πρόσκλησης) για να ανοίξετε το πρόγραμμα επεξεργασίας email πρόσκλησης. Το email είναι προσυμπληρωμένο με ένα πρότυπο που περιλαμβάνει τα στοιχεία σύνδεσης του χρήστη και το URL σύνδεσης της πύλης σας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την πρόσκληση πριν από την αποστολή:

  • Subject (Θέμα) - Επεξεργαστείτε τη γραμμή θέματος του email
  • Message (Μήνυμα) - Τροποποιήστε ολόκληρο το σώμα του email, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου καλωσορίσματος, των στοιχείων σύνδεσης και του συνδέσμου σύνδεσης

Κάντε κλικ στο Send (Αποστολή) για να παραδώσετε το email πρόσκλησης στον νέο χρήστη. Το email αποστέλλεται χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις SMTP της πύλης σας, ώστε να φτάνει από το δικό σας domain.

Απενεργοποίηση αυτόνομης εγγραφής

Από προεπιλογή, οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί για λογαριασμό στην πύλη agency σας. Εάν θέλετε να ελέγχετε ποιος συνδέεται, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόνομη εγγραφή, ώστε να έχουν πρόσβαση στην πύλη μόνο οι χρήστες που δημιουργείτε εσείς μη αυτόματα.

  1. Μεταβείτε στο Account Settings > Custom User Portal (Ρυθμίσεις λογαριασμού > Προσαρμοσμένη πύλη χρήστη)
  2. Βρείτε τον διακόπτη Allow Self-Registration (Να επιτρέπεται η αυτόνομη εγγραφή)
  3. Απενεργοποιήστε τον διακόπτη για να αποτρέψετε την εγγραφή νέων χρηστών από μόνοι τους

Όταν η αυτόνομη εγγραφή είναι απενεργοποιημένη, ο σύνδεσμος "Sign up" αποκρύπτεται από τη σελίδα σύνδεσης και η σελίδα εγγραφής ανακατευθύνει στη σύνδεση. Οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργηθούν μόνο από εσάς μέσω της ενότητας Admin > Users.

Γιατί να μοιραστείτε τη διαχείριση του chatbot;

Ενισχυμένη συνεργασία - Πολλά μέλη της ομάδας μπορούν να συνεισφέρουν την τεχνογνωσία τους, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες και ακριβείς απαντήσεις.

Συνεχής βελτίωση - Με πολλούς διαχειριστές να παρακολουθούν τις συνομιλίες, το chatbot σας εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Κατανομή φόρτου εργασίας - Μοιραστείτε τις εργασίες διαχείρισης για να αποτρέψετε την εξουθένωση και να διασφαλίσετε ότι το chatbot συντηρείται πάντα σωστά, ειδικά σε περιόδους αιχμής.