Κέντρο βοήθειας
Προσαρμογή του chatbot σας

Παύση και συνέχιση chatbot

Τελευταία ενημέρωση:

Μπορείτε να θέσετε σε παύση το chatbot σας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χάσετε ρυθμίσεις ή δεδομένα εκπαίδευσης. Όταν βρίσκεται σε παύση, το chatbot παραμένει πλήρως παραμετροποιημένο, αλλά δεν θα εμφανίζεται στον ιστότοπό σας, παρόλο που ο κώδικας εγκατάστασης εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση του.

Πώς να θέσετε σε παύση το chatbot σας

  1. Μεταβείτε στο chatbot σας (Chatbots > Select Bot > Overview (Επισκόπηση)).

  2. Εντοπίστε τη γραμμή Status (Κατάσταση) και κάντε κλικ στο Pause (Παύση).

Καρτέλα Overview που εμφανίζει τον σύνδεσμο Pause

Η κατάσταση αλλάζει από Active (Ενεργό) σε Paused (Σε παύση) και το chatbot σταματά αμέσως να απαντά στους επισκέπτες του ιστοτόπου σας.

Κατάργηση παύσης του chatbot σας

  1. Μεταβείτε στο chatbot σας που βρίσκεται σε παύση (Chatbots > Select Bot > Overview).

  2. Εντοπίστε τη γραμμή Status και κάντε κλικ στο Unpause (Κατάργηση παύσης).

Καρτέλα Overview που εμφανίζει τον σύνδεσμο Unpause

Το chatbot αποκαθίσταται αμέσως - όλες οι ρυθμίσεις, τα δεδομένα εκπαίδευσης και το ιστορικό συνομιλιών διατηρούνται.

Αυτόματη παύση

Το σύστημα ενδέχεται να θέσει αυτόματα σε παύση το chatbot σας όταν υποβαθμίζετε το πρόγραμμα συνδρομής σας και το chatbot υπερβαίνει τα όρια του νέου προγράμματος. Αυτό συμβαίνει όταν:

  • Ο όγκος των δεδομένων εκπαίδευσης υπερβαίνει το όριο του τρέχοντος προγράμματός σας.
  • Ο συνολικός αριθμός των ενεργών chatbot υπερβαίνει το επιτρεπόμενο μέγιστο όριο.
  • Ο αριθμός των συνδέσμων εκπαίδευσης υπερβαίνει το επιτρεπόμενο μέγιστο όριο.

Πώς να επιλύσετε την αυτόματη παύση

Όταν ένα chatbot τίθεται αυτόματα σε παύση λόγω υπέρβασης των ορίων, η επιλογή Unpause παραμένει κρυφή μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Για να καταργήσετε την παύση:

  1. Ελέγξτε ποια όρια έχουν ξεπεραστεί - τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από το εικονίδιο πληροφοριών δίπλα στην κατάσταση παύσης για λεπτομέρειες.
  2. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του chatbot σας ώστε να συμμορφώνονται με το τρέχον πρόγραμμά σας (μειώστε τα δεδομένα εκπαίδευσης, αφαιρέστε συνδέσμους ή διαγράψτε μη χρησιμοποιούμενα bot).
  3. Μόλις βρεθείτε εντός των ορίων, ο σύνδεσμος Unpause θα εμφανιστεί ξανά στην καρτέλα Overview.