Κέντρο βοήθειας
Danger Zone

Διαγραφή του chatbot σας

Τελευταία ενημέρωση:

Η διαγραφή ενός chatbot αφαιρεί οριστικά αυτό και όλα τα σχετικά δεδομένα από το ChatLab. Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Τι διαγράφεται

Όταν διαγράφετε ένα chatbot, καταργούνται οριστικά τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Σύνολα δεδομένων εκπαίδευσης (περιεχόμενο ιστότοπου, αρχεία, ερωταπαντήσεις Q&A, καταχωρίσεις κειμένου)
  • Ιστορικό συνομιλιών και περιλήψεις
  • Συλλεγμένα leads
  • Προσκλήσεις κοινής χρήσης και πρόσβαση ομάδας
  • Ρυθμίσεις και παραμετροποίηση του chatbot

Πώς να διαγράψετε ένα chatbot

  1. Ανοίξτε το chatbot σας και κάντε κλικ στην καρτέλα Danger Zone (Επικίνδυνη ζώνη).

Καρτέλες πλοήγησης bot με επισημασμένη την καρτέλα Danger Zone

  1. Κυλήστε προς τα κάτω στην ενότητα Delete chatbot (Διαγραφή chatbot) και κάντε κλικ στο Delete chatbot.

Ενότητα Delete chatbot με επισημασμένο το κουμπί Delete chatbot

  1. Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Κάντε κλικ στο Yes (Ναι) για να διαγράψετε οριστικά το chatbot.

Παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης με επισημασμένο το κουμπί Yes|width=40

Μετά την επιβεβαίωση, το chatbot και όλα τα δεδομένα του διαγράφονται οριστικά και ανακατευθύνεστε στη λίστα των bot.

Σημαντικό: Η καρτέλα Danger Zone είναι ορατή στον κάτοχο του bot και στα μέλη της ομάδας που έχουν προσκληθεί με πρόσβαση FULL. Τα μέλη της ομάδας με πρόσβαση LIMITED δεν τη βλέπουν. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα επίπεδα πρόσβασης στο άρθρο Πρόσκληση διαχειριστών.

Σχετικά άρθρα