Η καρτέλα Danger Zone (Επικίνδυνη ζώνη) σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις περιόδους διατήρησης δεδομένων και να διαγράφετε οριστικά συνομιλίες ή leads για ένα συγκεκριμένο chatbot. Αυτές οι ενέργειες δεν είναι αναστρέψιμες, επομένως προχωρήστε με προσοχή.
Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις, ανοίξτε το chatbot σας και κάντε κλικ στην καρτέλα Danger Zone.
Conversation Retention Settings (Ρυθμίσεις διατήρησης συνομιλιών)
Μπορείτε να διαμορφώσετε για πόσο χρονικό διάστημα διατηρείται το ιστορικό συνομιλιών προτού διαγραφεί αυτόματα. Η περίοδος διατήρησης μπορεί να οριστεί μεταξύ 30 και 180 ημερών σε βήματα των 10 ημερών (προεπιλογή: 30 ημέρες).
-
Στην ενότητα Conversations (Συνομιλίες), σύρετε το ρυθμιστικό Conversation history retention (days) (Διατήρηση ιστορικού συνομιλιών (ημέρες)) στην τιμή που προτιμάτε.
-
Κάντε κλικ στο Save Changes (Αποθήκευση αλλαγών).
Οι συνομιλίες που είναι παλαιότερες από την καθορισμένη περίοδο καταργούνται οριστικά σε καθημερινή βάση για να διασφαλιστεί η σωστή διαχείριση των δεδομένων και η συμμόρφωση. Η μέγιστη περίοδος διατήρησης είναι 180 ημέρες - οι συνομιλίες που είναι παλαιότερες από 180 ημέρες διαγράφονται πάντα αυτόματα, ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις σας.
Delete All Conversations (Διαγραφή όλων των συνομιλιών)
Για να διαγράψετε αμέσως όλες τις συνομιλίες για αυτό το chatbot:
- Στην ενότητα Conversations, κάντε κλικ στο Delete conversations history now (Διαγραφή ιστορικού συνομιλιών τώρα).
- Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Κάντε κλικ στο Yes (Ναι) για να συνεχίσετε.
Όλες οι συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων Live Chat, διαγράφονται οριστικά. Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Lead Data Retention Settings (Ρυθμίσεις διατήρησης δεδομένων lead)
Μπορείτε να διαμορφώσετε για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούνται τα συλλεγμένα δεδομένα lead προτού διαγραφούν αυτόματα. Η περίοδος διατήρησης μπορεί να οριστεί μεταξύ 30 και 180 ημερών σε βήματα των 10 ημερών (προεπιλογή: 30 ημέρες).
-
Στην ενότητα Leads, σύρετε το ρυθμιστικό Leads retention (Διατήρηση leads) στην τιμή που προτιμάτε.
-
Κάντε κλικ στο Save Changes.
Τα δεδομένα lead που είναι παλαιότερα από την καθορισμένη περίοδο καταργούνται οριστικά σε καθημερινή βάση. Όπως και με τις συνομιλίες, τα leads που είναι παλαιότερα από 180 ημέρες διαγράφονται πάντα αυτόματα για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση των δεδομένων.
Delete All Leads (Διαγραφή όλων των lead)
Για να διαγράψετε αμέσως όλα τα συλλεγμένα leads για αυτό το chatbot:
- Στην ενότητα Leads, κάντε κλικ στο Delete lead data now (Διαγραφή δεδομένων lead τώρα).
- Επιβεβαιώστε την επιλογή σας όταν σας ζητηθεί. Όλα τα δεδομένα lead για αυτό το chatbot καταργούνται οριστικά.
Email Messages Retention Settings (Ρυθμίσεις διατήρησης μηνυμάτων email)
Εάν έχετε συνδέσει έναν λογαριασμό email μέσω του Email Copilot, μπορείτε να διαμορφώσετε για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούνται τα email. Η περίοδος διατήρησης μπορεί να οριστεί μεταξύ 1 και 10 ημερών (προεπιλογή: 1 ημέρα). Αποθηκεύονται έως και 500 email ανά λογαριασμό - τα παλαιότερα email καταργούνται ακόμη και αν βρίσκονται εντός της περιόδου διατήρησης.
Εάν δεν έχει συνδεθεί ακόμη κανένας λογαριασμός email, η ενότητα Email Messages (Μηνύματα email) εμφανίζεται ανενεργή με την επισήμανση "Configure an email account first".
- Στην ενότητα Email Messages, σύρετε το ρυθμιστικό Email messages retention (days) (Διατήρηση μηνυμάτων email (ημέρες)) στην τιμή που προτιμάτε.
- Κάντε κλικ στο Save Changes.
Delete All Emails (Διαγραφή όλων των email)
Για να διαγράψετε αμέσως όλα τα αποθηκευμένα email για αυτό το chatbot, κάντε κλικ στο Delete all emails now (Διαγραφή όλων των email τώρα) στην ενότητα Email Messages και επιβεβαιώστε. Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα όρια του Email Copilot, ανατρέξτε στην ενότητα Limits, Credits and Retention.
Σημαντικό: Η καρτέλα Danger Zone είναι ορατή στον κάτοχο του bot και στα μέλη της ομάδας που έχουν προσκληθεί με πρόσβαση FULL. Τα μέλη της ομάδας με πρόσβαση LIMITED δεν τη βλέπουν. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα επίπεδα πρόσβασης στο άρθρο Inviting administrators.
Deleting Your Account (Διαγραφή του λογαριασμού σας)
Εάν θέλετε να διαγράψετε οριστικά ολόκληρο τον λογαριασμό σας στο ChatLab και όλα τα συσχετισμένα δεδομένα, μπορείτε να το κάνετε από το Account Settings (Ρυθμίσεις λογαριασμού).
-
Κάντε κλικ στο Account Settings στην επάνω γραμμή πλοήγησης.
-
Επιλέξτε User Account Settings (Ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη).
-
Κάντε κλικ στο κουμπί Delete account (Διαγραφή λογαριασμού).
-
Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που προειδοποιεί ότι αυτή η ενέργεια δεν είναι αναστρέψιμη. Κάντε κλικ στο Yes για να συνεχίσετε.
Η διαγραφή του λογαριασμού σας καταργεί οριστικά:
- Όλα τα chatbot σας και τις διαμορφώσεις τους
- Όλα τα δεδομένα εκπαίδευσης και το περιεχόμενο της βάσης γνώσεων
- Όλο το ιστορικό συνομιλιών
- Όλα τα συλλεγμένα leads
- Όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς email και τα αποθηκευμένα email
- Την ενεργή συνδρομή σας (χωρίς επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο διάστημα)
- Τα στοιχεία σύνδεσής σας στο ChatLab
Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί. Εάν έχετε συνδρομή επί πληρωμή, θα ακυρωθεί αμέσως και δεν θα εκδοθεί επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο διάστημα χρέωσης.
Σχετικά άρθρα
- Deleting your chatbot - οριστική κατάργηση ενός μεμονωμένου chatbot και όλων των δεδομένων του
- Email Copilot - Limits, Credits and Retention
- Lead Collection