Κέντρο βοήθειας
Email Copilot

Ανάγνωση και διαχείριση email

Τελευταία ενημέρωση:

Μόλις συνδεθεί ο λογαριασμός email σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Email Copilot στο chatbot σας για να ανοίξετε το πρόγραμμα-πελάτη email και να αρχίσετε να διαβάζετε τα μηνύματά σας.

Ανάγνωση email

Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε email στη λίστα για να το ανοίξετε. Το πρόγραμμα προβολής εμφανίζει τον αποστολέα, τους παραλήπτες, την ημερομηνία, το θέμα και το πλήρες σώμα του email. Τα κουμπιά ενεργειών στο κάτω μέρος σάς επιτρέπουν να επιλέξετε Reply All (Απάντηση σε όλους), Reply (Απάντηση) ή Forward (Προώθηση), ενώ το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων διαγράφει το email.

Προβολή λεπτομερειών email που δείχνει τον αποστολέα, το θέμα, το σώμα κειμένου και τα κουμπιά ενεργειών

Μετάφραση εισερχόμενων email

Πάνω από το σώμα του email θα βρείτε μια γραμμή μετάφρασης. Επιλέξτε μια γλώσσα-στόχο από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Translate (Μετάφραση) για να μεταφράσετε το email σε αυτήν τη γλώσσα. Η προεπιλεγμένη γλώσσα-στόχος έχει οριστεί στην εσωτερική γλώσσα του chatbot σας (διαμορφώνεται στο Settings > Chat Conversation [Ρυθμίσεις > Συνομιλία Chat]).

Μετά τη μετάφραση, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της καρτέλας Original (Πρωτότυπο) και της μεταφρασμένης έκδοσης.

Φάκελοι

  • Inbox (Εισερχόμενα) - ληφθέντα email, με ένδειξη αριθμού μη αναγνωσμένων
  • Drafts (Πρόχειρα) - αυτόματα και χειροκίνητα αποθηκευμένα πρόχειρα, με ένδειξη αριθμού
  • Sent (Απεσταλμένα) - email που έχουν αποσταλεί επιτυχώς
  • Trash (Κάδος απορριμμάτων) - διαγραμμένα email (μέγιστο 50 - τα παλαιότερα καταργούνται όταν γεμίσει)

Συμπεριφορά ανάκτησης

  • Τα νέα email ανακτώνται αυτόματα κάθε 30 λεπτά όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Enable email fetching (Ενεργοποίηση ανάκτησης email)
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Refresh (Ανανέωση) στη γραμμή εργαλείων των εισερχομένων για να ξεκινήσετε χειροκίνητα μια ανάκτηση
  • Εάν αποτύχουν πολλές διαδοχικές προσπάθειες ανάκτησης (π.χ. λόγω εσφαλμένων στοιχείων σύνδεσης), η αυτόματη ανάκτηση τίθεται σε παύση. Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού email για να συνεχιστεί
  • Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Delete from server after fetch (Διαγραφή από τον διακομιστή μετά την ανάκτηση), τα email καταργούνται από τον αρχικό διακομιστή αλληλογραφίας μετά τη λήψη τους στο ChatLab